Produkty dla mięso ame (582)

mrożone kawałki mięsa królika

mrożone kawałki mięsa królika

Płyta 10 kg pod pokrywą paleta 80 płyt
ART8 nadwozie

ART8 nadwozie

Tylnia część wołowiny dostarczana w postaci tuszy z podrobami w zestawie
Mrożone mięso mielone Charolaise - puszka 700g

Mrożone mięso mielone Charolaise - puszka 700g

Charolaise mielone mięso - 15% tłuszczu - 2 x 350g - czysta wołowina
HALAL CIELĘCINA - RUNGIS

HALAL CIELĘCINA - RUNGIS

MARTIN to firma specjalizująca się w sprzedaży hurtowej halal cielęciny.
Mięso przepiórcze

Mięso przepiórcze

Francuska firma, specjalizująca się w hodowli przepiórek w Wogezach. Od prawie 50 lat firma rodzinna koncentruje się na dobrostanie zwierząt i jakości. Przepiórki są hodowane, ubojowane i przetwarzane na miejscu. Używamy lokalnych pasz roślinnych. Nasza wiedza opiera się z jednej strony na selekcji zwierząt, a z drugiej na dobrych warunkach hodowli. Sprzedajemy wszystkie nasze produkty świeże/mrożone we Francji i w Europie oraz na dużą eksport.
Wagyu

Wagyu

Mięso wołowe ekologiczne
Drób

Drób

Hodowla przepiórek w Wogezach
Kawałek Wołowiny - Tył - Gotowy do Krojenia - Kawałki

Kawałek Wołowiny - Tył - Gotowy do Krojenia - Kawałki

Kawałek Pieczeni Wołowej - Tył - Gotowy do Krojenia - Eksplozja
kiełbasa z okonia z piersią kaczki - 100% drób (indyk, kaczka 40%, pierś 10%)

kiełbasa z okonia z piersią kaczki - 100% drób (indyk, kaczka 40%, pierś 10%)

KIEŁBASA PERCHE Z PIERSIĄ KACZKI Nasza największa sprzedaż. Kiełbasa drobiowa, bez wieprzowiny, 60% indyk, 40% kaczka, produkt uzależniający z tłuszczem z kaczki o aromatach przypominających smaki foie gras połączone z suszoną piersią kaczki (to nasza cola w świecie kiełbas). Kiełbasa o wadze 480g i długości 50 cm. Bardzo atrakcyjna cena. To nasz produkt nie do przegapienia. Nie wahaj się poprosić o nasz katalog produktów i ceny.
Flank wołowy VBF lub UE

Flank wołowy VBF lub UE

Karton sous vide 20 kg lub blok 20 kg
Filet z Łopatki - Przód - Gotowy do Krojenia

Filet z Łopatki - Przód - Gotowy do Krojenia

Filet z Barku - Przód - Gotowy do Cięcia
Podeszwa - Tylna - Gotowa do Cięcia - Nie Rozdarta

Podeszwa - Tylna - Gotowa do Cięcia - Nie Rozdarta

Podeszwa - Tylna - Gotowa do cięcia - Nie eksplodowała
Hodowla przepiórek

Hodowla przepiórek

Francuska firma specjalizująca się w hodowli przepiórek w Wogezach. Od prawie 50 lat rodzinna firma koncentruje się na dobrostanie zwierząt i i jakości. Przepiórki rodzą się, są hodowane, ubijane i przetwarzane na miejscu. Używamy lokalnych pokarmów roślinnych. Nasze umiejętności polegają zarówno na selekcji zwierząt, jak i na dobrych warunkach chowu. Sprzedajemy wszystkie nasze świeże/mrożone produkty we Francji, Europie i na daleki Eksport
Wołowina Black Angus USA - Wołowina rasy Black Angus z USA, pakowana próżniowo Skin Pack

Wołowina Black Angus USA - Wołowina rasy Black Angus z USA, pakowana próżniowo Skin Pack

Grand Caractère współpracuje z hodowcami z Wielkich Równin Stanów Zjednoczonych, którzy gwarantują staranne rzemiosło w zakresie hodowli. Wołowina rasy Black Angus ujawnia smaki autentycznej Ameryki i ceniona jest za swoją ekstremalną delikatność. Zwierzę, o błyszczącej czarnej sierści i bez rogów, naturalnie przystosowuje się do dzikiej ziemi Wielkich Równin, zwanych Countryside w Stanach Zjednoczonych. Łagodne i spokojne, krowy żyją na równinach, gdzie żywią się trawą. Ich mięso jest niezwykle delikatne i soczyste. Prawdziwy znak autentycznego amerykańskiego hodowli, rasa Black Angus jest delektowana w gronie rodziny, wśród przyjaciół oraz we wszystkich Steak House'ach w kraju. Mięso Świata & Tradycja Francuskiego Rzeźnictwa, filozofia sygnowana przez Grand Caractère w zakresie selekcji i przygotowania swoich produktów. Partnerzy hodowcy przestrzegają surowych norm rzemiosła i dobrostanu zwierząt Unii Europejskiej oraz wymagań Grand Caractère.
Mielone Wołowe - Ekologiczne i Mrożone Wołowina

Mielone Wołowe - Ekologiczne i Mrożone Wołowina

Steki mielone są przygotowywane z wołowiny pochodzącej z rolnictwa ekologicznego, certyfikowanej w 100% jako mięso. Grube mielenie, które jak najbardziej szanuje strukturę mięsa. Waga: 10x4x100g
V428

V428

Maszyna wyposażona w ciągłe wtryskiwanie wody. Dostępna opcja: Dodatkowy zestaw 39 ostrzy. Liczba ostrzy: 39 Średnica ostrzy: 150 mm Szerokość cięcia: 380 mm
Label Rouge Jagnięcina - Mięso jagnięce

Label Rouge Jagnięcina - Mięso jagnięce

Jagnięcina Label Rouge, mięso jagnięce. EUROVOLAILLES jest dostawcą jagniąt Label Rouge.
MROŻONE MIĘSO BYKA - MAŁE MIĘSO BYKA Francja LUB UE

MROŻONE MIĘSO BYKA - MAŁE MIĘSO BYKA Francja LUB UE

Mięso byka do produkcji kiełbasy byczej lub terriny byczej
100% naturalne przyprawy do mięsa

100% naturalne przyprawy do mięsa

To harmonijna mieszanka kilku przypraw, z których główne to: kolendra, czosnek, kurkuma, mięta, czerwona papryka i sól. Zastosowanie przypraw do mięsa w kuchni: Niezależnie od tego, czy są grillowane na patelni, w piekarniku, na grillu, w potrawach w sosie, bulionach, czy w jakiejkolwiek innej formie gotowania, ta mieszanka jest idealna! Posmaruj mięso oliwą (oliwą z oliwek) i dodaj przyprawy przed gotowaniem. Korzyści z przypraw do mięsa: Tonizujące i przeciwzakaźne, antybakteryjne. Bogate w witaminy. Przeciwutleniające, przeciwzapalne, ułatwiają trawienie. Doskonałe źródło żelaza, magnezu, białka, manganu, minerałów, miedzi itd.
Organiczna Wędlina

Organiczna Wędlina

Świeży pakowany rayon : - Chipolatas naturalne X6 - Chipolatas 2X2 do krojenia - Kiełbaski X4 - Kiełbaski wędzone X2 - Kiełbaski frankfurckie X4 - Kiełbaski 2X1 do krojenia - Biała kaszanka X2 - Czarna kaszanka X2 - Boczek naturalny - Boczek wędzony - Szynki na kości X3 plastry - Szynka wędzona do grillowania X2 plastry - Pieczeń gotowana plaster - Szynka z Vendée X4 plastry - Pasztet z wątróbki plaster - Pasztet wiejski plaster - Pasztet w cieście X2 - Pasztet z głowy plaster
Plasterek - Tył - Gotowy do Cięcia - Eksplodowany

Plasterek - Tył - Gotowy do Cięcia - Eksplodowany

Tranche - Tył - Gotowy do Cięcia - Eksplodowany
Mózg - Podroby

Mózg - Podroby

Mózg - Podroby
Sardyńska Jagnięcina

Sardyńska Jagnięcina

Jagnięcina z Sardynii IGP
TALERZ SMAKÓW PRZYGOTOWANIE SEROWE - Przekąski Sosy Zupy i buliony oraz makaron

TALERZ SMAKÓW PRZYGOTOWANIE SEROWE - Przekąski Sosy Zupy i buliony oraz makaron

Gama „Plateau de Saveurs” składa się z aromatów serowych oraz aromatyzowanych preparatów serowych. Ten „Plateau de Saveurs” oferuje wybór naturalnych aromatów i preparatów w proszku z serów, które dodadzą niezbędnego akcentu do Twoich kompozycji. Zastosowanie: Przekąski Sosy Zupy i potrawy Zupy dania gotowe Makaron Pizze...itd. Emmental, naturalne aromaty, nuty kulinarne, preparaty serowe
Wędzona pierś kaczki

Wędzona pierś kaczki

Specjalista w hurtowej sprzedaży drobiu, dziczyzny, foie gras i wędlin. Kontakt 01 41 73 09 82
Całe przepiórki

Całe przepiórki

Francuska firma, specjalizująca się w hodowli przepiórek w Wogezach. Od prawie 50 lat firma rodzinna koncentruje się na dobrostanie zwierząt i jakości. Przepiórki są hodowane, ubijane i przetwarzane na miejscu. Używamy lokalnych pasz roślinnych. Nasza wiedza opiera się z jednej strony na selekcji zwierząt, a z drugiej na dobrych warunkach hodowli. Sprzedajemy wszystkie nasze produkty świeże/mrożone we Francji, w Europie oraz na dużą eksport.
V3902 B

V3902 B

Maszyna oferująca regulowaną grubość cięcia od 5 do 50 mm w sposób ciągły, dzięki blokowi przeciwcięcia. (1 prędkość cięcia: 300 obrotów/minutę LUB 2 prędkości cięcia: 120 i 240 obrotów/minutę) Dostarczana z 2 ostrzami mikro ząbkowanymi Lej: 295x220x1050 mm Szerokość: 850 mm Wysokość: 1250 mm Długość: 2500 mm Moc: 2,7 kW
Filet z Osła - Przód - Gotowy do Cięcia

Filet z Osła - Przód - Gotowy do Cięcia

Filet z Osła - Przed - Gotowy do Cięcia
Mrożony Tłuszcz Wieprzowy - Mrożony Tłuszcz Wieprzowy w Polyblocku

Mrożony Tłuszcz Wieprzowy - Mrożony Tłuszcz Wieprzowy w Polyblocku

Do produkcji wędlin, kiełbas, pasztetów, terrin, skwarek i potraw smażonych.